Naša priča

Poliklinika KORAK osnovana je 2009. godine u Splitu i od samog početka bila je zamišljena kao interdisciplinarni centar s posebnim naglaskom na holistički pristup bolnim stanjima kralježnice i mišićno-koštanog sustava, te sportskim ozljedama.

dr. Ivan Grgurev
dr. Ivan Grgurev

Idejni začetnik, osnivač i vlasnik Poliklinike dr. Ivan Grgurev je prvi hrvatski specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije s položenim europskim specijalističkim ispitom (FEBPRM) i užom specijalizacijom iz intervencijskog tretmana bolnih stanja ("pain management"), čime postaje jedan od vodećih europskih fizijatara, a Poliklinika KORAK jedna od vodećih intervencijskih ustanova u liječenju bolnih stanja kralježnice i mišićno-koštanog sustava, te sportskih ozljeda.

Dr. Ivan Grgurev je član Upravnog odbora hrvatskog fizijatrijskog društva.

Dr. Ivan Grgurev, zajedno s dr. Robertom Rapčanom idejni je začetnik EuroPainClinics-a, sa ciljem osnivanja neovisnih poliklinika, standardizacije opreme, intervencijskih procedura i algoritama liječenja, što EPC grupaciju pozicionira kao lidera u tretmanu bolnih stanja u srednjoj i istočnoj Europi.

Poliklinika KORAK postaje dijelom EPC.

Dr. Grgurev na jedinstven način ujedinjuje svoju osnovnu specijalizaciju FIZIJATAR, i užu INTERVENCIJSKI, i u sklopu Poliklinike KORAK kreira jedinstvene EPC protokole liječenja.

Neurolozi, neurokirurzi, kirurzi, ortopedi i fizijatri - redom vodeći stručnjaci u svojim područjima omogućuju jedinstvenu dijagnostičko-terapijsku i rehabilitacijsku cjelinu.

2017. godine u suradnji s doc. dr. sc. Zdravko Roje, dr. med., specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije Poliklinika KORAK je otvorila Centar estetske i plastično-rekonstruktivne kirurgije te anti-aging i regenerativne medicine.